Kategorier
info

Örebro Game Fair 26 September – en nykomling på den svenska Game Fair kartan!

Den 26 september 2015 arrangeras Örebro Game Fair på Örebrotravet. Mässan kommer att fylla en vit fläck på den Svenska Game Fair-kartan, då Örebroregionen har närmre 20 mil till de närmsta liknande mässorna. Regionen har en historik av jakt- och friluftsmässor och vi ser därför fram emot att kunna erbjuda besökarna en riktig folkfest med möjligheter att förkovra sig i utrustning, maskiner och produkter inom jakt, fiske, skogs- och lantbruk samt friluftsliv.flyer_ogf2015

för mer info orebrotravet.se

facebook 

Gratis entré och parkering!

Ta gärna med plånboken om du hittar något intressant inne på

mässan, men såväl entré som parkering till mässan är gratis.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *