Kategorier
info

Information om några aktiviteter som är på gång

Hej på er alla!
Jag vill på detta sätt ha hjälp av er att sprida information om några aktiviteter som är på gång, några av dem kommer att finnas med i kommande Svensk jakt nyheter och samtliga kommer att finnas med på vår hemsida, men jag behöver er hjälp att sprida informationen vidare.
Snart älgjakt med ett nytt system, vad är det som gäller egentligen?
Det har florerat en del rykten om vad som kommer att gälla och det har även pratats en del om att kretsarna skall engagera sig i ÄFO-arbetet och erbjuda vår organisation.
Med det som underlag har jag med hjälp av Olof Nilsson bokat in 2 st kvällsträffar där vi reder ut vad som gäller och förhoppningsvis kan få rapport från respektive ÄFO hur arbetet går.
Det andra mötet går av stapeln i Lindeskolans aula, Lindesberg den 27:e september med start kl 18.00
Där pratar vi om resten av länet.
Länsföreningens önskan är att samtliga kretsstyrelser finns representerade och vi skall även bjuda in jägarrepresentanterna från våra ÄFOn i länet.
Hjälp till att sprida informationen så att så många medlemmar som möjligt får reda på detta.
Välkomna!
Den 2:a oktober får vi ännu en chans att träffas, det blir jägarträff på Harrys pub, Hamnplan i Örebro, med start kl 18.00
Alla är välkomna och kommer att få chans att prova vår nya skyttesimulator, ställa den där sista viktiga frågan till Klövviltskonsulent Olof Nilsson, träffa representanter från länsförening och kretsar, Jaktia, Eukanuba och Naturkompaniet, samt inte minst, träffas och umgås utan dagordning!
Denna aktivitet har inte kunnat meddelats via Svensk jakt nyheter, utan jag är helt beroende av er hjälp!
Funderar ni över något får ni gärna höra av er!
Med er hjälp hoppas jag vi blir många som kan träffas!
Affe
sekr. länsföreningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *