Kategorier
info

Agrias Djurguide är appen som ger första hjälpen-råd

Första hjälpen när du behöver det

Ett skärsår i hundens tass eller kemikalier i kattens päls – sjukdomar och olyckor händer sällan när man är beredd. Mobilen har vi för det mesta alltid med oss och med Agrias Djurguide får du handfasta råd om hur du kan hjälpa ditt djur tills du hinner få kontakt med en veterinär. Här finns även en funktion för att snabbt hitta närmsta klinik eller djursjukhus.

Både nytta och nöje

Appen är mycket bra att ha när olyckan är framme – men även när allt är frid och fröjd. Den uppdateras hela tiden med tips, till exempel om hur man förebygger skador. Dessutom innehåller appen Sveriges största topplista för hund- och kattnamn – en bra källa till inspiration för både blivande och nyblivna djurägare.

Finns både för iPhone och Android

Appen som heter Agrias Djurguide, kostar ingenting och finns nu att ladda ner i Apples App Store och i Android Market.

Ingen smartphone?

Har du ingen smartphone så kan du ta del av första hjälpen-råden från appen via våra mobila sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *