Kategorier
Okategoriserade

förra jaktårets avskjutningsstatistik.

Hej,

Vi har nu gått in i ett nytt jaktår och därmed är det dags för oss på Jägareförbundet att börja sammanställa förra jaktårets avskjutningsstatistik. Detta mail går därför till alla som står registrerade som rapportörer för övrigt vilt i ett jaktlag på viltdata, men som ännu inte rapporterat sin avskjutning eller tryckt på knappen ”slutrapportera”.

Vi vore mycket tacksamma om just du vill hjälpa oss genom att gå in på viltdata och bidra med rapporter av nedlagt från era jaktlag/jaktmark. Statistiken är viktig inte minst för att visa att vi jägare bidrar till att följa viltviltstammarnas utveckling. Väl underbyggd statistik är dessutom viktig vid till exempel diskussioner om jakttider eller liknande viktiga frågor för oss jägare.

Har ni några frågor kring rapporteringen eller stöter på problem får ni gärna kontakta mig, så hjälper jag er: johan.stedt@jagareforbundet.se

Mvh

Johan Stedt

Jaktvårdskonsulent Värmland/Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *